Paling laris

Kita ora mung nyedhiyani layanan mati-the-rak, nanging uga nyedhiyani layanan selaras.

  • about us

Ningbo Hongao Outdoor Products Co., Ltd. didegaké ing 2010. We dumunung ing port city- Ningbo, Provinsi Zhejiang, karo akses transportasi trep.Kanthi pengalaman 10 taun ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk ruangan, kayata tutup furnitur teras, tutup panggangan BBQ, tutup sofa lan tutup mobil, hammock, tenda, tas turu lan liya-liyane, kita ora mung nyedhiyakake layanan sing ora ana ing rak. , nanging uga nyedhiyakake layanan khusus.

Tekane Anyar

Departemen pengawasan kualitas ngawasi saben link produksi, saka bahan mentah kanggo nglereni kanggo jahitan kanggo packaging.

+86 15700091366