Babagan awake dhewe

NINGBO HONGAO OUTDOOR PRODUCTS CO., LTD.

Ningbo Hongao Outdoor Products Co., Ltd. didegaké ing 2010. We dumunung ing port city- Ningbo, Provinsi Zhejiang, karo akses transportasi trep.

about us
about us

Layanan Kita

Kanthi pengalaman 10 taun ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk ruangan, kayata tutup furnitur teras, tutup panggangan BBQ, tutup sofa lan tutup mobil, hammock, tenda, tas turu lan liya-liyane, kita ora mung nyedhiyakake layanan sing ora ana ing rak. , nanging uga nyedhiyakake layanan khusus.

Kanggo layanan off-the-beting, bisa ketemu sampeyan kabutuhan tuku cepet.Kanggo layanan selaras, kita utamané miturut syarat pelanggan kanggo gawé saka materi kanggo ukuran kanggo packaging kanggo logo, bisa ketemu dikarepake khusus pelanggan.

Pilihan Ganda

Kain populer: oxford, poliester, kain PE / PVC / PP, kain non-woven, macem-macem kain kanggo dipilih pelanggan.

Pasar dodolan

Bahan mentah berkualitas tinggi kanthi laporan SGS lan REACH cocog kanggo adol grosir, toko eceran, surat online lan supermarket.European OBI, America ROSS, Coleman duwe hubungan loropaken long-term kerjasama.Kangge, departemen desain kita bisa ngrancang model anyar miturut gaya fashion;

about us
about us

Kualitas Kita

departemen pengawasan kualitas ngawasi saben link produksi, saka bahan mentahan kanggo nglereni kanggo jahitan kanggo packaging, studio kita bisa nyedhiyani layanan shooting produk kanggo bakul online.Lan 80% karyawan kita kerja ing pabrik kita luwih saka 6 taun, iki ngidini kita nyedhiyani pelanggan produk kualitas dhuwur lan layanan macem.

Pengalaman sing luwih apik

Sawise kerja sibuk, kita kudu adus ing srengenge lan pindhah menyang alam.Pracaya produk ruangan kita bisa menehi pengalaman sing apik.

Fokus kanthi ati-ati kanggo nglayani kabutuhan khusus saben pelanggan lan menehi kepuasan total, supaya bisa tuwuh lan nggawe nilai kanggo kabeh mitra.Mangga teka menyang pabrik kita utawa hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap.We look nerusake kanggo nyediakke sampeyan ing mangsa cedhak.


+86 15700091366