tutup panggangan BBQ

Katrangan singkat:

Loro-lorone tutup panggangan bbq dilengkapi karo tali penutupan Velcro, sing bisa luwih pas lan nyegah tutupe tiba.Kanthi tali sing didhelikake ing sisih ngisor, luwih apik bisa nglindhungi tutup panggangan sampeyan supaya ora keprungu.Ing wektu sing padha, tali penutupan Velcro uga bisa mbantu sampeyan nyimpen tutup panggangan kanthi luwih apik.


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

jeneng produk tutup panggangan BBQ
Bahan 210D/300D/400D/600D oxford caoting karo PVC, PE, PU, ​​PA
Sakumur urip Ing aplikasi normal, kira-kira 1-2 taun
Ukuran Ukuran standar: 147x122x61cm
Werna populer Ireng, abu-abu, geige, ijo tentara
Fungsi Nglindhungi barbecue marang udan, angin, salju, bledug lan liya-liyane
Wektu timbal 15 dina sawise konfirmasi pesenan
OEM Ukuran, Logo, Label lan kemasan
MOQ 50 pcs
Ukuran karton UKURAN 48X45X32CM
Rega US$2.1-US$10.6
Bobot 0.9-3.3KG

1. Desain sing apik banget
Loro-lorone tutup panggangan bbq dilengkapi karo tali penutupan Velcro, sing bisa luwih pas lan nyegah tutupe tiba.Kanthi tali sing didhelikake ing sisih ngisor, luwih apik bisa nglindhungi tutup panggangan sampeyan supaya ora keprungu.Ing wektu sing padha, tali penutupan Velcro uga bisa mbantu sampeyan nyimpen tutup panggangan kanthi luwih apik.

2. Nganyarke Material Waterproof Awet
Kain Oxford polyester kapadhetan dhuwur sing anyar sing dianyarake nduweni fungsi anti-ultraviolet, cuaca lan bledug, anti banyu, kanthi efektif nyegah panggangan sampeyan ora udan amarga udan lan salju.Materi iki ora gampang nyuwek lan bisa luwih efektif nglindhungi panggangan saka bledug, bledug, udan, salju, es, lsp.

3. Nganyarke Desain Windproof Aman
Tutup Panggangan BBQ nambahi tambahan pancing lan daur ulang pengikat tali cedhak ngisor ing loro ends cinch bebarengan kanggo ngencengi tutup, Ora maneh kuwatir bab tutup Panggangan ndamu adoh ing angin kuwat!Kajaba iku, ana tali serut ing pinggir tutup bbq.Sampeyan bisa nyetel dawa miturut kabutuhan.Malah ing lingkungan sing atos, panggangan sampeyan bisa aman, resik lan garing.Pas kanggo kabeh babak taun.

4. Gampang kanggo Clean & Storage
Cukup selang karo banyu lan rereget bakal ilang.Garing ing srengenge kanggo nggunakake sabanjure.Dilengkapi tas panyimpenan sing nganggo zipper kanggo digawa menyang endi wae lan njaga tutup barbecue kanthi gampang disimpen nalika ora digunakake.

5. Cocog kanggo Paling Panggangan
Tutup BBQ wis adol kanthi apik kanthi kualitas Top Rated & premium. Ukuran tutup BBQ: 147x61x122cm,cocok kanggo umume merek panggangan kaya Weber, Holland, Jenn Air, Brinkmann lan Char Broil lan sapiturute.

Priksa ukuran panggangan kanggo pas.

6. Gunakake Kanthi Kapercayan BBQ Cover
Kita nawakake Jaminan Dhuwit Mbalik 30 Dina.Yen sampeyan lagi ora rampung wareg karo tuku kanggo alesan apa wae, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita bakal ngatasi masalah online kanggo sampeyan 24 jam dina!

BBQ grill cover BBQ grill cover BBQ grill cover BBQ grill cover

bengkel

Founded in 2010. We located in a port city- Ningbo, Zhejiang Province, karo akses transportasi trep.Kanthi pengalaman 10 taun ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk ruangan, kayata tutup furnitur teras, tutup panggangan BBQ, tutup sofa lan tutup mobil, hammock, tenda, tas turu lan liya-liyane, kita ora mung nyedhiyakake layanan sing ora ana ing rak. , nanging uga nyedhiyakake layanan khusus.Kanggo layanan off-the-beting, bisa ketemu sampeyan kabutuhan tuku cepet.Kanggo layanan selaras, kita utamané miturut syarat pelanggan kanggo gawé saka materi kanggo ukuran kanggo packaging kanggo logo, bisa ketemu dikarepake khusus pelanggan.Kain populer: oxford, poliester, kain PE / PVC / PP, kain non-woven, macem-macem kain kanggo dipilih pelanggan.Bahan mentah berkualitas tinggi kanthi laporan SGS lan REACH cocog kanggo adol grosir, toko eceran, surat online lan supermarket.Kangge, departemen desain kita bisa ngrancang model anyar miturut gaya fashion;departemen pengawasan kualitas ngawasi saben link produksi, saka bahan mentahan kanggo nglereni kanggo jahitan kanggo packaging, studio kita bisa nyedhiyani layanan shooting produk kanggo bakul online.Lan 80% karyawan kita kerja ing pabrik kita luwih saka 6 taun, iki ngidini kita nyedhiyani pelanggan produk kualitas dhuwur lan layanan macem.

Sawise kerja sibuk, kita kudu adus ing srengenge lan pindhah menyang alam.Pracaya produk ruangan kita bisa menehi pengalaman sing apik.

Fokus kanthi ati-ati kanggo nglayani kabutuhan khusus saben pelanggan lan menehi kepuasan total, supaya bisa tuwuh lan nggawe nilai kanggo kabeh mitra.Mangga teka menyang pabrik kita utawa hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap.We look nerusake kanggo nyediakke sampeyan ing mangsa cedhak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • +86 15700091366