panas sale anti banyu UV-tahan polyester tutup mancal

Katrangan singkat:

Yen sampeyan mutusake ora mbuwang akeh dhuwit kanggo karusakan sing disebabake dening Udan Deres, Salju, Bledug, Goresan lan Srengenge, sampeyan kudu sinau carane nglindhungi sepeda sing larang regane.Sarung sepedha kita bakal menehi PERLINDUNGAN INDOOR / OUTDOOR sing apik banget kanggo sepedha sampeyan


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

jeneng produk Panutup sepedha
Bahan PE/PVC/Polyester/180T 190T 210D bahan oxford
Ukuran Miturut ukuran kanggo adat, ukuran standar: 200x70x110cm
warna Werna populer ireng, abang, perak utawa warna khusus
Logo Screen printing, digital printing, utawa custom printing
Kemasan Tas panyimpenan, tas plastik karo kertu werna menyang karton kertas, utawa kothak warni
Wektu sampel 5-7 dina
wektu pangiriman Miturut jumlah produksi massal
MOQ 20 PCS
Ukuran karton 56x31x42 cm
Bobot 0,6kg-3,6kg
Rega US$0.9-US$7.9

TRESNO BIKESMU KAYA MOBIL TERSAYANG
Yen sampeyan mutusake ora mbuwang akeh dhuwit kanggo karusakan sing disebabake dening Udan Deres, Salju, Bledug, Goresan lan Srengenge, sampeyan kudu sinau carane nglindhungi sepeda sing larang regane.Sarung sepedha kita bakal menehi PERLINDUNGAN INDOOR / OUTDOOR sing apik banget kanggo sepedha sampeyan

Awet & anti banyu pangayoman
Tutup sepeda digawe saka bahan Kain Oxford WATERPROOF 210D / 420D kanthi lapisan PU.Anti-UV / Waterproof / Bledug-bukti, uga dilindhungi mancal saka goresan

TETEP SAJENG ANGIN KERAS
Karet ngarep - tengah - mburi mburi lan gesper ing tengah lan dilengkapi bonus ekstra (tali luwes 3m) kanggo njaga tutup ing panggonan nalika angin gedhe.Loro bolongan kunci ing area setir ngarep sing bisa digunakake karo pit kanggo keamanan pindho saka nyolong mancal nalika menehi pangayoman nyukupi saka kahanan cuaca salabetipun.

BIG CUKUP kanggo paling 2 UTAWA 3 BIKES
XL cocok kanggo umume pit gunung, city bike nganti 29″ ukuran roda, lan 2 pit nganti 26″ ukuran roda, non-stretch dimensi: 200cm L x 110cm H x 70cm W. XXL bisa nutupi nganti 3 pit, non - Ukuran strech: 210cm L x 112cm H x 112cm W.( Ukur sepeda motor sadurunge ORDER )

PACK AND GO
Enteng lan gampang disimpen nalika ora digunakake.Kalebu kantong panyimpenan kanthi senar tarik.Portable kanggo digawa nalika sampeyan lagi muter

Trep kanggo digawa
Ukuran kompak kanthi desain velcro sing bisa dikencengake ing pigura sepeda utawa diselehake ing jero kranjang kanthi rapi.

Jaminan
Jaminan Dhuwit Mbalik 100%: Tuku kanthi yakin miturut Kebijakan Jaminan wektu tanpa syarat.Yen ana alesan sampeyan ora seneng karo tutup udan mancal iki, panggantos utawa mbalekaken lengkap bakal diwenehake tanpa alesan.

Bike cover Bike cover

bengkel

Founded in 2010. We located in a port city- Ningbo, Zhejiang Province, karo akses transportasi trep.Kanthi pengalaman 10 taun ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk ruangan, kayata tutup furnitur teras, tutup panggangan BBQ, tutup sofa lan tutup mobil, hammock, tenda, tas turu lan liya-liyane, kita ora mung nyedhiyakake layanan sing ora ana ing rak. , nanging uga nyedhiyakake layanan khusus.Kanggo layanan off-the-beting, bisa ketemu sampeyan kabutuhan tuku cepet.Kanggo layanan selaras, kita utamané miturut syarat pelanggan kanggo gawé saka materi kanggo ukuran kanggo packaging kanggo logo, bisa ketemu dikarepake khusus pelanggan.Kain populer: oxford, poliester, kain PE / PVC / PP, kain non-woven, macem-macem kain kanggo dipilih pelanggan.Bahan mentah berkualitas tinggi kanthi laporan SGS lan REACH cocog kanggo adol grosir, toko eceran, surat online lan supermarket.Kangge, departemen desain kita bisa ngrancang model anyar miturut gaya fashion;departemen pengawasan kualitas ngawasi saben link produksi, saka bahan mentahan kanggo nglereni kanggo jahitan kanggo packaging, studio kita bisa nyedhiyani layanan shooting produk kanggo bakul online.Lan 80% karyawan kita kerja ing pabrik kita luwih saka 6 taun, iki ngidini kita nyedhiyani pelanggan produk kualitas dhuwur lan layanan macem.

Sawise kerja sibuk, kita kudu adus ing srengenge lan pindhah menyang alam.Pracaya produk ruangan kita bisa menehi pengalaman sing apik.

Fokus kanthi ati-ati kanggo nglayani kabutuhan khusus saben pelanggan lan menehi kepuasan total, supaya bisa tuwuh lan nggawe nilai kanggo kabeh mitra.Mangga teka menyang pabrik kita utawa hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap.We look nerusake kanggo nyediakke sampeyan ing mangsa cedhak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • +86 15700091366