Hubungi Kita

Kita ing kene kanggo mbantu sampeyan

Entuk Konsultasi Gratis

alamat:

No.88, Pansha North Road, Dongqiao Town, Haishu District, Ningbo City, Zhejiang Province, China

Email:

Telpon:

0086-15700091366
0086-13606805036

jam:

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu,
Minggu: Tutup


+86 15700091366