Dustproof Waterproof Outdoor Kursi Patio Taman Bagéyan Furnitur tutup kanggo kabeh pangayoman cuaca

Katrangan singkat:

Miturut panjaluk pelanggan, kita wis nganyarke tutup furnitur ruangan ing materi lan desain.Tutup furnitur kanthi Upgrade 210D, 420D utawa 600D Oxford Polyester nduweni kemampuan anti banyu lan daya tahan sing apik.Four velcros ing saben sudhut wis Applied kanggo dasi luwih apik ing sikil Furnitur.Jahitan kaping pindho tinimbang jarum siji kanggo nyedhiyakake anti-luh sing gedhe marang angin.


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

jeneng produk Tutup Furnitur
Bahan 210D, 420D, 300D, 600D Oxford/PE/PVC/Polyester/Kain non-woven
Ukuran Miturut ukuran kanggo adat, ukuran standar: 180x120x74cm
warna Werna populer yaiku ireng, beige, kopi, perak utawa warna khusus
Logo Screen printing, transfer termal, digital printing, utawa custom printing
Kemasan Tas panyimpenan, tas PE transparan, tas OPP, kothak warni lan ing
Wektu sampel 5-7 dina
wektu pangiriman Miturut jumlah produksi massal.bab 15-40 dina
MOQ 50 PCS
Ukuran karton 48x40x32 cm
Bobot 1,3 kg-9,6 kg
Rega US$3.6-US$12.9

UPGRADE
Miturut panjaluk pelanggan, kita wis nganyarke tutup furnitur ruangan ing materi lan desain.Tutup furnitur kanthi Upgrade 210D, 420D utawa 600D Oxford Polyester nduweni kemampuan anti banyu lan daya tahan sing apik.Four velcros ing saben sudhut wis Applied kanggo dasi luwih apik ing sikil Furnitur.Jahitan kaping pindho tinimbang jarum siji kanggo nyedhiyakake anti-luh sing gedhe marang angin.

KUAT & AWET
Penutup anti banyu meja teras ditingkatake dadi kain poliester oxford kapadhetan dhuwur 210D, 420D, 600D kanthi lapisan anti banyu njero PVC utawa PU.Nglindhungi Furnitur saka karusakan dening UV.Bahan kasebut anti-luh, luwih kuat marang udan, angin, bledug, salju, cuaca sing galak, kotoran manuk.Mangkono, durasi tutup bakal ditambah.

EXTRA GEDE
Tutup furnitur ruangan kita dirancang luwih gedhe tinimbang umume ing pasar.Ukuran tutup sofa yaiku 124"x63"x29" (315x160x74cm).Mathuk kanggo maksimum 12 kursi Furnitur set.Iki minangka ukuran khusus lan angel ditemokake ing pasar.Malah ing lingkungan sing atos, perabot sampeyan bisa aman, resik lan garing.

MULTI-FUNGSI
Furnitur anti banyu tutup protèktif kanggo meja Taman cocok kanggo paling wangun Furnitur njero ruangan / ruangan, kalebu rotan utawa oval Furnitur Taman.Ukuran gedhe ndadekake manawa akeh proteksi.Lumahing alus ndadekake gampang kanggo ngresiki, mung mbilas tutup nganggo banyu, banjur garing nganggo gombal.Dilengkapi tas panyimpenan merek gratis.Tas zipper gampang dilipat.Apik kanggo panyimpenan lan transportasi kanggo tutup nalika ora digunakake.

ventilasi udara
Nalika ana angin, ventilasi udara nyuda kondensasi ing njero lan loteng angin.
Tali hem elastis kanthi pilihan: senar sing kenthel nduweni kateguhan sing luwih kuat lan elastisitas sing luwih apik, sing bisa mesthekake yen bagian ngisor tutup furnitur luwih kenceng lan ora gampang diunekake, uga kanthi efektif nyegah bledug mlebu.

Kemasan
kita asring nggunakake tas panyimpenan materi padha.Gampang kanggo nyimpen, digawa lan digunakake maneh.

TIPS anget
Amarga perabot kasebut ora dadi pesawat sing rata, titik tutup sing kurang bakal ngumpulake banyu lan lebu, sing bakal nyepetake umur tutup.Disaranake nyelehake kursi utawa obyek bunder ing sangisore tutup kanggo ngunggahake bagian tengah, supaya banyu lan lebu bisa mili mudhun.Bagian mundhakaken uga bisa nyedhiyani aliran udara antarane tutup lan Furnitur.

bengkel

Founded in 2010. We located in a port city- Ningbo, Zhejiang Province, karo akses transportasi trep.Kanthi pengalaman 10 taun ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk ruangan, kayata tutup furnitur teras, tutup panggangan BBQ, tutup sofa lan tutup mobil, hammock, tenda, tas turu lan liya-liyane, kita ora mung nyedhiyakake layanan sing ora ana ing rak. , nanging uga nyedhiyakake layanan khusus.Kanggo layanan off-the-beting, bisa ketemu sampeyan kabutuhan tuku cepet.Kanggo layanan selaras, kita utamané miturut syarat pelanggan kanggo gawé saka materi kanggo ukuran kanggo packaging kanggo logo, bisa ketemu dikarepake khusus pelanggan.Kain populer: oxford, poliester, kain PE / PVC / PP, kain non-woven, macem-macem kain kanggo dipilih pelanggan.Bahan mentah berkualitas tinggi kanthi laporan SGS lan REACH cocog kanggo adol grosir, toko eceran, surat online lan supermarket.Kangge, departemen desain kita bisa ngrancang model anyar miturut gaya fashion;departemen pengawasan kualitas ngawasi saben link produksi, saka bahan mentahan kanggo nglereni kanggo jahitan kanggo packaging, studio kita bisa nyedhiyani layanan shooting produk kanggo bakul online.Lan 80% karyawan kita kerja ing pabrik kita luwih saka 6 taun, iki ngidini kita nyedhiyani pelanggan produk kualitas dhuwur lan layanan macem.

Sawise kerja sibuk, kita kudu adus ing srengenge lan pindhah menyang alam.Pracaya produk ruangan kita bisa menehi pengalaman sing apik.

Fokus kanthi ati-ati kanggo nglayani kabutuhan khusus saben pelanggan lan menehi kepuasan total, supaya bisa tuwuh lan nggawe nilai kanggo kabeh mitra.Mangga teka menyang pabrik kita utawa hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap.We look nerusake kanggo nyediakke sampeyan ing mangsa cedhak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • +86 15700091366