tutup geni

Katrangan singkat:

Tutup pit geni iki ndarbeni ukuran unfolded saka diameteripun 30inch.The loro gesper lan tali elastis ing ngisor bisa nggawe tutup jugangan geni lan jugangan geni pas kuwat tanpa kuwatir bab kang diunekake ing dina angin.Uga bisa adat pas nganti 48 firepits inch: tutup babak ngukur 18 inci dhuwur x 48 diameteripun inch;Cocog karo bolongan geni nganti diameter 48 inci;Nampung bolongan geni propana, lan perapian sing diobong kayu ruangan nalika ora digunakake


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

jeneng produk tutup geni
Bahan 210D, 420D, 300D, 600D Oxford/PE/PVC/Polyester/Kain non-woven
Ukuran Miturut ukuran sampeyan kanggo adat
warna Werna populer yaiku ireng, beige, kopi, perak utawa warna khusus
Logo Screen printing, digital printing, utawa custom printing
Kemasan Tas panyimpenan, tas OPP karo kertu werna menyang karton kertas, utawa kothak warni
Wektu sampel 5-7 dina
wektu pangiriman Miturut jumlah produksi massal.udakara 20 dina
MOQ 50 PCS
Ukuran karton 48x40x32 cm
Bobot 0,3-3,2 kg
Rega US$3-US$12.9

Desain Profesional
Tutup pit geni iki ndarbeni ukuran unfolded saka diameteripun 30inch.The loro gesper lan tali elastis ing ngisor bisa nggawe tutup jugangan geni lan jugangan geni pas kuwat tanpa kuwatir bab kang diunekake ing dina angin.Uga bisa adat pas nganti 48 firepits inch: tutup babak ngukur 18 inci dhuwur x 48 diameteripun inch;Cocog karo bolongan geni nganti diameter 48 inci;Nampung bolongan geni propana, lan perapian sing diobong kayu ruangan nalika ora digunakake

Bahan Nganyarke
Tutup pit geni digawe saka polyster 600D tugas abot karo Lapisan PVC Kandel, utawa 420D / 210D karo poliester lapisan PU kanthi penet banyu dhuwur sing nduweni kinerja tahan banyu sing luwih apik tinimbang tutup nilon sing umum, bisa tahan badai lan salju sing abot. metu saka geni sampeyan.

Gampang kanggo nginstal lan mbusak
Ventilasi udara sing digawe kanthi apik lan gagang Tarik nggawe gampang dicopot. Tutup bolongan geni bisa dipasang utawa dicopot kanthi cepet tanpa alat.

Gampang kanggo ngresiki
Nalika tutup dadi reged, sampeyan bisa mbilas langsung nganggo tunyuk utawa ngusap nganggo kain lembab, banjur digantung nganti garing ing srengenge.

Bisa digunakake maneh
tutup ndhuwur jugangan geni polyester Kapadhetan dhuwur, tahan gores lan tahan bledug. Tutup jugangan geni kita uga dilengkapi tas panyimpenan zipper., Sampeyan bisa kanthi gampang melu bali menyang tas iki nalika ora dienggo lan bisa ngirit papan panyimpenan.

Penutupan serut kanggo pas aman
Tutup lubang geni ing njaba duwe senar & saklar kanggo proteksi sing ketat lan nyenyet

Kualitas dhuwur nglindhungi pit geni
Tutup ireng njamin mangkok geni sampeyan bakal tetep dilindhungi ing kahanan ruangan sing atos, apa ana ing teras, latar mburi, dek, teras, utawa pekarangan.

Garansi pabrikan 1 taun lan Dhuwit Ora Repot 90 Dina Yen sampeyan ora puas.Seneng blanja, nikmati wektu sing apik karo kulawarga kanthi tutup geni!

Fire pit cover Fire pit cover

bengkel

Founded in 2010. We located in a port city- Ningbo, Zhejiang Province, karo akses transportasi trep.Kanthi pengalaman 10 taun ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk ruangan, kayata tutup furnitur teras, tutup panggangan BBQ, tutup sofa lan tutup mobil, hammock, tenda, tas turu lan liya-liyane, kita ora mung nyedhiyakake layanan sing ora ana ing rak. , nanging uga nyedhiyakake layanan khusus.Kanggo layanan off-the-beting, bisa ketemu sampeyan kabutuhan tuku cepet.Kanggo layanan selaras, kita utamané miturut syarat pelanggan kanggo gawé saka materi kanggo ukuran kanggo packaging kanggo logo, bisa ketemu dikarepake khusus pelanggan.Kain populer: oxford, poliester, kain PE / PVC / PP, kain non-woven, macem-macem kain kanggo dipilih pelanggan.Bahan mentah berkualitas tinggi kanthi laporan SGS lan REACH cocog kanggo adol grosir, toko eceran, surat online lan supermarket.Kangge, departemen desain kita bisa ngrancang model anyar miturut gaya fashion;departemen pengawasan kualitas ngawasi saben link produksi, saka bahan mentahan kanggo nglereni kanggo jahitan kanggo packaging, studio kita bisa nyedhiyani layanan shooting produk kanggo bakul online.Lan 80% karyawan kita kerja ing pabrik kita luwih saka 6 taun, iki ngidini kita nyedhiyani pelanggan produk kualitas dhuwur lan layanan macem.

Sawise kerja sibuk, kita kudu adus ing srengenge lan pindhah menyang alam.Pracaya produk ruangan kita bisa menehi pengalaman sing apik.

Fokus kanthi ati-ati kanggo nglayani kabutuhan khusus saben pelanggan lan menehi kepuasan total, supaya bisa tuwuh lan nggawe nilai kanggo kabeh mitra.Mangga teka menyang pabrik kita utawa hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap.We look nerusake kanggo nyediakke sampeyan ing mangsa cedhak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • +86 15700091366