Hammock

Katrangan singkat:

55 "W108" L Hammock kanggo Camping - tarub hammock adopts polyester Kapadhetan dhuwur, kang nyedhiyani Campers utawa hikers cukup lan nyaman turu utawa istirahat.Hammock disambungake karo hammock dening kualitas zippers stainless steel.


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

jeneng produk Hammock
Bahan 210T nilon
Ukuran Miturut ukuran kanggo adat, (118"LX 78"W) pas kanggo 2 wong
warna Werna populer yaiku ireng, beige, biru, perak utawa warna khusus
Logo Screen printing, digital printing, utawa custom printing
Kemasan Tas panyimpenan, tas OPP karo kertu werna menyang karton kertas, utawa kothak warni
Wektu sampel 5-7 dina
wektu pangiriman Miturut jumlah produksi massal.udakara 20 dina
MOQ 50 PCS
Ukuran karton 48x40x32 cm
Bobot 0,3-3,2 kg
Rega US$3-US$12.9

Tunggal
55”W108”LHammockkanggo Camping - tarub Hammock adopts dhuwur Kapadhetan polyester, kang nyedhiyani Campers utawa hikers cukup lan nyaman turu utawa istirahat.Hammock disambungake karo hammock dening kualitas zippers stainless steel.

Pancing Aman Kuwat & Tali
Hammock ruangan dilengkapi 2 pancing lan 2 tali sing digunakake kanggo nyumerepi kemah karo wit-witan sing kuwat.Tali hammock lan pancing sing kuwat lan awet, ora gampang rusak.Kanggo safety, mangga gantung hammock ing cabang utama wit-witan sing kuwat ing papan sing rata kayata latar mburi lan kebon.Iku luwih apik yen hammock digantung ora ngluwihi 50cm saka lemah.

Indoor & Outdoor Gunakake Swing Bed
Akeh pelanggan nggunakake ikiHammocksing jero ruangan minangka panggantos amben permanen lan sumpah bisa nyebabake turu sing luwih jero lan luwih tenang (asring mbantu nyuda nyeri punggung).Liyane luwih seneng nggunakake minangka njaba ruanganHammocksing latar mburi utawa ing teras.

Desain Portable & Ringan
Tas panyimpenan bisa nampung hammocks lan nggawa barang-barang cilik sing bisa digawa.Yen sampeyan ora nggunakake hammocks, sampeyan mung kudu nutup lan dilebokake ing tas panyimpenan sing disambungake menyang hammock.Bobot hammock mung 28 ons.Desain humanized, gampang digunakake lan nyaman.

A Great Camping Bed Travel Partner
Iku kaya kanca cedhak, ngijini sampeyan sijine mudhun kaku saka karya lan seneng alam.Apa sampeyan arep camping, hiking, pantai, taman, plataran, njero ruangan utawa panggonan liyane, njupuk iku bakal nggawe trip luwih nyaman lan nyenengake.

Indoor & Outdoor Gunakake Swing Bed
Akeh pelanggan nggunakake Hammocks iki ing jero ruangan minangka pengganti amben permanen lan sumpah bakal nyebabake turu sing luwih jero lan luwih tenang (asring mbantu nyuda nyeri punggung).Liyane luwih seneng digunakake minangka Hammocks ruangan ing latar mburi utawa ing teras.

Hadiah gedhe
Macem-macem warna sing bisa dipilih, hadiah sing cocog kanggo kanca, bocah, kekasih, bapak, ibu, wong sing lelungan, pengunjung pantai, kemah tenda sing seneng lelungan camping, hiking backpacking kanggo santai.Utawa gantung hammock lan santai ing teras.

Hammock Hammock Hammock Hammock

bengkel

Founded in 2010. We located in a port city- Ningbo, Zhejiang Province, karo akses transportasi trep.Kanthi pengalaman 10 taun ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk ruangan, kayata tutup furnitur teras, tutup panggangan BBQ, tutup sofa lan tutup mobil, hammock, tenda, tas turu lan liya-liyane, kita ora mung nyedhiyakake layanan sing ora ana ing rak. , nanging uga nyedhiyakake layanan khusus.Kanggo layanan off-the-beting, bisa ketemu sampeyan kabutuhan tuku cepet.Kanggo layanan selaras, kita utamané miturut syarat pelanggan kanggo gawé saka materi kanggo ukuran kanggo packaging kanggo logo, bisa ketemu dikarepake khusus pelanggan.Kain populer: oxford, poliester, kain PE / PVC / PP, kain non-woven, macem-macem kain kanggo dipilih pelanggan.Bahan mentah berkualitas tinggi kanthi laporan SGS lan REACH cocog kanggo adol grosir, toko eceran, surat online lan supermarket.Kangge, departemen desain kita bisa ngrancang model anyar miturut gaya fashion;departemen pengawasan kualitas ngawasi saben link produksi, saka bahan mentahan kanggo nglereni kanggo jahitan kanggo packaging, studio kita bisa nyedhiyani layanan shooting produk kanggo bakul online.Lan 80% karyawan kita kerja ing pabrik kita luwih saka 6 taun, iki ngidini kita nyedhiyani pelanggan produk kualitas dhuwur lan layanan macem.

Sawise kerja sibuk, kita kudu adus ing srengenge lan pindhah menyang alam.Pracaya produk ruangan kita bisa menehi pengalaman sing apik.

Fokus kanthi ati-ati kanggo nglayani kabutuhan khusus saben pelanggan lan menehi kepuasan total, supaya bisa tuwuh lan nggawe nilai kanggo kabeh mitra.Mangga teka menyang pabrik kita utawa hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap.We look nerusake kanggo nyediakke sampeyan ing mangsa cedhak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • +86 15700091366