tutup pemanas

Katrangan singkat:

Bisa èfèktif nglindhungi Patio mesin ingkang ndamel benter utawa Furnitur saka udan, bledug, salju lan Frost, UV mbebayani, droppings manuk, Mudhun godhong, kanggo nambah urip dhuwur-diregani Patio mesin ingkang ndamel benter Panjenengan.


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

jeneng produk tutup pemanas
Bahan 210D, 420D, 300D, 600D Oxford/PE/PVC/Polyester/Kain non-woven
Ukuran Miturut ukuran sampeyan kanggo adat
warna Werna populer yaiku ireng, beige, kopi, perak utawa warna khusus
Logo Screen printing, digital printing, utawa custom printing
Kemasan Tas panyimpenan, tas OPP karo kertu werna menyang karton kertas, utawa kothak warni
Wektu sampel 5-7 dina
wektu pangiriman Miturut jumlah produksi massal.udakara 20 dina
MOQ 50 PCS
Ukuran karton 48x40x32 cm
Bobot 0,3-3,2 kg
Rega US$3-US$12.9

Njamin pangayoman maneh
Bisa èfèktif nglindhungi Patio mesin ingkang ndamel benter utawa Furnitur saka udan, bledug, salju lan Frost, UV mbebayani, droppings manuk, Mudhun godhong, kanggo nambah urip dhuwur-diregani Patio mesin ingkang ndamel benter Panjenengan.

UKURAN UNIVERSAL FOR PALING HEATER Patio
Ukuran tutup pemanas teras yaiku 89 "Hx33" Dx19" B, Cocog karo pemanas teras standar.Mangga ngukur pemanas teras sadurunge tuku.

MATERIAL UPGRADED TO KAIN 420D kanggo BAD WEATHER
Kita nggunakake kain oxford tahan lama 420D sing dianyari kanggo tutup pemanas teras iki, kain sing luwih kenthel kanthi lapisan anti banyu ing mburi, sing duwe resistensi luh sing apik, tahan cuaca, lan bisa nyegah udan, srengenge, es, bledug, kotoran manuk lan faktor njaba ruangan liyane. , biasane penet banyu 8000 pa.

KARYA SAMPURNA
Tutup pemanas Patio iki dilengkapi zipper sing kuwat lan lancar, lan jahitan penguatan sakabèhé, karya sing sampurna ngluwihi umur layanan, malah luwih suwe tinimbang produk sing padha.

GAMPANG NGINSTAL lan LANGSUNG
Tutup pemanas teras iki dilengkapi bukaan gedhe lan zipper lengkap, sing bisa dipasang lan dicopot kanthi mandiri dening wong siji.Tali tarik ing sisih ngisor pemanas teras sing dirancang khusus kanggo njaga tutup iki aman ing pemanas teras, sing bisa dibungkus kanthi rapet ing pemanas ruangan kanthi narik sing gampang.Supaya tutup pemanas teras ora kebacut angin.

Gampang kanggo ngresiki lan nyimpen
Tutup pemanas patio gampang dilipat, lan dilengkapi tas panyimpenan zipper supaya gampang disimpen.Iku uga gampang kanggo ngresiki, sampeyan bisa wisuh karo banyu lan garing ing srengenge utawa ngilangke bledug lan reregetan ing tutup pemanas Patio karo gombal teles.

Heater cover Heater cover Heater cover Heater cover

bengkel

Founded in 2010. We located in a port city- Ningbo, Zhejiang Province, karo akses transportasi trep.Kanthi pengalaman 10 taun ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk ruangan, kayata tutup furnitur teras, tutup panggangan BBQ, tutup sofa lan tutup mobil, hammock, tenda, tas turu lan liya-liyane, kita ora mung nyedhiyakake layanan sing ora ana ing rak. , nanging uga nyedhiyakake layanan khusus.Kanggo layanan off-the-beting, bisa ketemu sampeyan kabutuhan tuku cepet.Kanggo layanan selaras, kita utamané miturut syarat pelanggan kanggo gawé saka materi kanggo ukuran kanggo packaging kanggo logo, bisa ketemu dikarepake khusus pelanggan.Kain populer: oxford, poliester, kain PE / PVC / PP, kain non-woven, macem-macem kain kanggo dipilih pelanggan.Bahan mentah berkualitas tinggi kanthi laporan SGS lan REACH cocog kanggo adol grosir, toko eceran, surat online lan supermarket.Kangge, departemen desain kita bisa ngrancang model anyar miturut gaya fashion;departemen pengawasan kualitas ngawasi saben link produksi, saka bahan mentahan kanggo nglereni kanggo jahitan kanggo packaging, studio kita bisa nyedhiyani layanan shooting produk kanggo bakul online.Lan 80% karyawan kita kerja ing pabrik kita luwih saka 6 taun, iki ngidini kita nyedhiyani pelanggan produk kualitas dhuwur lan layanan macem.

Sawise kerja sibuk, kita kudu adus ing srengenge lan pindhah menyang alam.Pracaya produk ruangan kita bisa menehi pengalaman sing apik.

Fokus kanthi ati-ati kanggo nglayani kabutuhan khusus saben pelanggan lan menehi kepuasan total, supaya bisa tuwuh lan nggawe nilai kanggo kabeh mitra.Mangga teka menyang pabrik kita utawa hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap.We look nerusake kanggo nyediakke sampeyan ing mangsa cedhak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • +86 15700091366