Tutup motor

Katrangan singkat:

Tutup motor kita njamin perlindungan sing efektif marang kabeh cuaca, ora preduli yen udan, salju utawa dina sing cerah.Thanks kanggo desaine, bakal nyegah banyu saka seeping uga nglindhungi motor saka sinar UV srengenge, marang angin lan bledug.


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

produkName Tutup Motor
Bahan 190T,210D,300D Polyester
warna Werna populer yaiku ireng, salaka, AcceptCustomColor
Ukuran PopularukuranpunikaM, 2XL, AcceptCukuran ustom
Paket Packaging biasayaiku materi sing padhahandlebag,AcceptCkemasan ustom
Wektu timbal Abab 20 dina sawise konfirmasi simpenan lan kriya
OEM Acceptcustomsiki,logo,label lan packaging

Spesifikasi Size

Milih Sarung Sepedha Motor Sing Mathuk Sampeyan

M

200x90x100cm

L

220x95x110cm

XL

230x95x125cm

2XL

245x105x125cm

3XL

265x105x125cm

4XL

295x110x140cm

image1

image2

Apa sampeyan pengin njaluk tutup motor kanggo nglindhungi motor sampeyan kanggo kabeh musim?

kitaHONGAO tutup motor bisa njaga sepedha motor ing kondisi apik ing njero ruangan utawa njaba.Iku digawe saka kain oxford thickened karo anti-UV, anti banyu, snowproof, dustproof, breathable, dissipation panas. Tutup uga nduweni fitur karo alus, kekandelan, boros panas, breathable, nyandhang lan luh resistance etc.

1.Material kualitas dhuwur

HONGAO Tutup motor digawe saka kain Oxford sing kandel, lapisan njerone dilapisi salaka kanthi anti-UV.

2. Desain Tape Reflektif

Tape Reflektif bisa dadi sumber cahya sing kapisah sing bakal nambah visual motor sampeyan ing wayah wengi.Nalika sampeyan nyelehake motor sampeyan ing njaba, sampeyan ora perlu kuwatir yen ana wong sing ora sengaja nabrak motor sampeyan.

image7
image8

3.. Desain bolongan kunci & Gesper Tahan Angin

Dilengkapi 2 bolongan kunci anti-maling stainless steel, desain anti-maling.Anyaman gesper weteng sing bisa diatur nambah resistensi angin, Pita elastis ngarep lan mburi kanggo nambah kekuwatan tutup.

bengkel

Founded in 2010. We located in a port city- Ningbo, Zhejiang Province, karo akses transportasi trep.Kanthi pengalaman 10 taun ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk ruangan, kayata tutup furnitur teras, tutup panggangan BBQ, tutup sofa lan tutup mobil, hammock, tenda, tas turu lan liya-liyane, kita ora mung nyedhiyakake layanan sing ora ana ing rak. , nanging uga nyedhiyakake layanan khusus.Kanggo layanan off-the-beting, bisa ketemu sampeyan kabutuhan tuku cepet.Kanggo layanan selaras, kita utamané miturut syarat pelanggan kanggo gawé saka materi kanggo ukuran kanggo packaging kanggo logo, bisa ketemu dikarepake khusus pelanggan.Kain populer: oxford, poliester, kain PE / PVC / PP, kain non-woven, macem-macem kain kanggo dipilih pelanggan.Bahan mentah berkualitas tinggi kanthi laporan SGS lan REACH cocog kanggo adol grosir, toko eceran, surat online lan supermarket.Kangge, departemen desain kita bisa ngrancang model anyar miturut gaya fashion;departemen pengawasan kualitas ngawasi saben link produksi, saka bahan mentahan kanggo nglereni kanggo jahitan kanggo packaging, studio kita bisa nyedhiyani layanan shooting produk kanggo bakul online.Lan 80% karyawan kita kerja ing pabrik kita luwih saka 6 taun, iki ngidini kita nyedhiyani pelanggan produk kualitas dhuwur lan layanan macem.

Sawise kerja sibuk, kita kudu adus ing srengenge lan pindhah menyang alam.Pracaya produk ruangan kita bisa menehi pengalaman sing apik.

Fokus kanthi ati-ati kanggo nglayani kabutuhan khusus saben pelanggan lan menehi kepuasan total, supaya bisa tuwuh lan nggawe nilai kanggo kabeh mitra.Mangga teka menyang pabrik kita utawa hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap.We look nerusake kanggo nyediakke sampeyan ing mangsa cedhak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • +86 15700091366