Tutup Kursi Pet Super Empuk Njamin Asu Sampeyan Nyaman!

10001

Ora ketompo apa kahanan sampeyan nemokake asu sampeyan, karo HONGAOSarung jok mobil pets, mobil sampeyan bakal tetep resik lan garing saben wektu.Apa asu sampeyan ora sengaja pipis's ing mobil, wis caked ing lendhut, utawa sopping udan - kain hi-tech menehi alangi impenetrable.

Ora mung bakalingPets mobiltutup kursinjaga mobil sampeyan tetep resik, uga nyegah cakar sing cetha ngrusak kursi sampeyan! Tutup kasebut bisa di resiki nganggo andhuk teles, penyedot debu utawa sampeyan mung bisa ngumbah tutup nganggo banyu, goyangake lan supaya garing.

Seneng tutup seger lan resik kanggo taun teka.

Bahan super alus lan njamin Asu sampeyan tansah nyaman!

4 Keuntungan Sampeyan Bisa Njupuk Saka HONGAOPet Kursi Cover

① Saben klip awet digawe saka plastik ekstra kuwat.Desain kasebut uga duwe tali sing bisa diatur kanggo disesuaikan karo mobil sampeyan.

10006

 

② Gunakake sabuk pengaman kanggo safety kewan, utawa snuggle ing kursi mburi karo doggy lan tali ing sabuk pengaman kaya biasane.

10007

 

③ Kalebu 2 jangkar kursi sing bisa diselehakecrevices antarane kursi mobil.Iki bakal mesthekake tutup jog wis babar blas aman ing panggonan.

10008

Carane Nggawe?Deleng ing kene ↓

666666 (2)


Wektu kirim: Mei-23-2022
+86 15700091366