3 Mupangat Sing Sampeyan Bakal Bisa Saka HONGAO Patio Furniture Covers

Aja nganti Furnitur Taman Apik Panjenengan Tiwas Ing Musim Panas Fickle.

Yen sampeyan wis ngginakaken dhuwit apik ing Piece saka Furnitur Taman sampeyan bakal alamiah pengin iku awet, nanging urip mimpin njobo lan kapapar unsur bakal rauh tarnish lan degrade kit prized Panjenengan.Pangobatan kayu lan cat bakal mbantu nglindhungi saka cuaca sing paling awon, nanging kanggo perlindungan sing tepat sampeyan kudu nandur modal ing tutup sing apik.

3 Keuntungan sing Bakal Sampeyan Bisa Saka HONGAOPatio Furnitur Covers

①【BAHAN REVOLUSI】

kitaWaterproof Patio Furnitur Coversgawe nganggo kain kaya Oxford Canvas, stabilizer UV lan lapisan kaping pindho anti banyu sing kandel, kanggo njaga kabeh jinis meja, sofa utawa kursi saka kabeh cuaca sing atos, lan ora bakal retak ing mangsa adhem utawa luntur ing mangsa panas.

10001

 

②【 100% ANTAI AIR】

Nampilake teknologi super-hidrofobik, banyu bakal langsung mutertutup prabot patio, njupuk lendhut, rereget wit lan kotoran manuk.Kejabi 2 ventilasi udara sing gedhe, tutup furnitur patio yaiku tape sealing ing kabeh lapisan kanggo nyilikake kabeh kemungkinan banyu nembus utawa kondensasi ing njero, sanajan ing dina badai.

图片1

③【FITUR FIT AMAN & UPGRADE】

Kombinasi tali karo gesper sisih-release lan kabel kejut karo kunci kuwat ngamanake ikipanutup Furnitur njabaing panggonan, malah ing dina angin topan!Kita uga nganggo materi sing luwih apik kanggo nambah kekiatan gesper lan kekandelan tali kanggo nyedhiyakake keamanan ekstra.

10005 10006

 

 


Wektu kirim: Mei-09-2022
+86 15700091366