Tutup sepeda HONGAO nyedhiyakake PERLINDUNGAN INDOOR / OUTDOOR sing apik banget kanggo sepeda sampeyan.

Yen sampeyan mutusake ora mbuwang akeh dhuwit kanggo karusakan sing disebabake dening Udan Deres, Salju, Bledug, Goresan lan Srengenge, sampeyan kudu sinau carane nglindhungi sepeda sing larang regane.

[Alam Tahan Banyu]

kitatutup mancalwis nutupi resin ramah lingkungan nglukis karo Rampung Ultra-kinclong kang ndadekake ingtutup mancallumahing anti banyu lan apik gayane.Wis umur dawa lan daya tahan amarga sifat tahan banyu.Ora bakal ilang wujud, werna, utawa kualitase sanajan wis dikumbah kaping pirang-pirang.

10001

[Bahan sing Efektif & Awet Perlindhungan Tinggi]

Tutup mancal kita digawe saka kain kualitas premium lan bahan tahan cuaca, sing entheng, nggawetutup mancaltahan luh.Anti-rain & Waterproof lan UV Resistant: Kain Oxford Premium kanthi lapisan PU lan UV nglindhungi sepeda saka cuaca, bledug, rereget lan karusakan srengenge.Perlindhungan ultraviolet sing dhuwur kanggo njaga sepeda sampeyan ing njero ruangan utawa ruangan.

12222

[Maneka Fitur]

Ning kenetutup mancal, ngarep wis loro bolongan kunci metallic, siji ing saben sisih, nggawe luwih gampang kanggo nyelehake kunci mancal.Uga nyedhiyakake keamanan ekstra karo bolongan kunci ngarep lan mburi lan gampang katon amarga garis reflektif ing sisih loro.Iki anti banyututup mancalbisa gampang dibusak nggunakake gagang ndhuwur, gaya sampurna kang mathuk loro lanang lan wadon pit.

10003

 


Wektu kirim: Mei-16-2022
+86 15700091366