Rincian mode babagan Tarub Pameran Dagang

Yen sampeyan pengin milih tarub pameran dagang sing cocok.Pls hubungi kita.

1. Ukuran- kita duwe ukuran populer, 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x4.5m, 3x6m, sing kabeh karo Simpenan ing gudang.

1651209827(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Kabeh ukuran rinci, pls mriksa.

1651209908(1)1651209933(1)1651210365(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

二.MATERI - PANJANG

1.Kanopi/atap/topi kain:Kapadhetan dhuwur420D oxford karo PVC dilapisi, Fitur kain: 1. anti banyu,resistance UV, tahan luh

2.Kanopi/atap/topi kain:Kapadhetan dhuwur 600D oxford kanthi lapisan PVC, Fitur kain: 1. anti banyu,resistance UV, tahan luh

1)Beda kanggo 420D lan 600D: tenunan saka 600Dluwih kenthel, Gram luwih dhuwur tinimbang 420D

三.Logo sing disesuaikan

  1. Sablon sutra lan printing transfer panas
  2. LOGO ngendi??1panggonan ing gendheng

2) Selehake ing tutup

 

1651210848(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kita nampa OEM, aran gratis kanggo hubungi kita.Matur nuwun


Wektu kirim: Apr-29-2022
+86 15700091366