Kantong turu

Katrangan singkat:

400 GSM; Rating Suhu: 0-25 Derajat Celcius / 32-77 Fahrenheit


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

jeneng produk Kantong turu
Bahan Kain poliester tahan banyu 290T dhuwur
Ukuran Miturut ukuran kanggo adat, ukuran standar: (190 + 30) * 80cm
warna Werna populer yaiku ireng, beige, kopi, perak utawa warna khusus
Logo Screen printing, digital printing, thermal transferor
Kemasan Tas oxford 210D
Wektu sampel 5-7 dina
wektu pangiriman Miturut jumlah produksi massal.udakara 20 dina
MOQ 200 PCS
Ukuran karton 48x40x32 cm
Bobot 1,9 kg-7 kg
Rega US$10-US$80

Bahan Pangisi
400 GSM; Rating Suhu: 0-25 Derajat Celcius / 32-77 Fahrenheit

SUPER ANGET LAN PALING NYAMAN
Kantong turu kaping pindho Waterproof cocog kanggo backpacking, camping lan hiking.Dilapisi ing njero nganggo flanel sikat super alus lan diisi 400g /㎡ 3D serat sintetik isi kanggo insulasi panas sing paling optimal.Cocog kanggo kemah musim semi, musim panas lan musim gugur.Ukuran 59" W x 87" H;mathuk wong nganti 6,5 'dhuwur.Nyedhiyakake pengalaman jembar ukuran ratu, padha karo turu ing amben dhewe ing omah.

Sleeping bag01 Sleeping bag02

WATERPROOF & DESIGN KHUSUS
Lapisan njaba digawe nganggo kain poliester tahan banyu kanthi jumlah dhuwur 290T, ora perlu diobati nganggo semprotan anti banyu.Dirancang kanggo nyegah kelembapan, nyuda kelembapan, kondensasi, lan kringet.tetep anget sanajan ing kahanan cuaca sing ekstrem lan nyegah sampeyan ora lembab- iki digayuh liwat teknologi lapisan ganda lan S-shaped Stitched ing tas.

GAMPANG DIBAWA LAN resik, RINGAN
Saben kantong turu dobel dilengkapi karo karung kompresi kanthi tali, gampang digulung lan pas langsung menyang karung kompresi, supaya gampang ngemas 1 wong, nggawe gampang disimpen lan digawa menyang endi wae.Kantong turu dobel iki bisa gampang diresiki utawa dicuci nganggo mesin.

Bisa dicopot menyang rong TAS SLEEPING INDIVIDU
The Waterproof BackpackingKantong turubisa digunakake minangka tas turu ekstra-gedhe siji kanggo pindho munggah, bisa dipérang dadi loro tas turu kapisah lan uga loro kemul ukuran ratuning kanggo film bengi, sleepovers utawa crita memedi dening geni camp.

100% PUAS
Produk kanthi kualitas sing luwih dhuwur nanging rega murah.Kita uga menehi pengalaman paling apik kanggo customer.Aja bebas hubungi kita yen sampeyan ora wareg lan kita bakal nanggapi ing 24 jam.

JANJI TIM
Hubungi tim layanan pelanggan yen sampeyan duwe pitakon utawa masalah.Yen sampeyan ora marem, kabari lan kita bakal ngawula sampeyan nganti sampeyan marem.Produk kita garansi setaun.

Sleeping bag01 Sleeping bag02 Sleeping bag03

bengkel

Founded in 2010. We located in a port city- Ningbo, Zhejiang Province, karo akses transportasi trep.Kanthi pengalaman 10 taun ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk ruangan, kayata tutup furnitur teras, tutup panggangan BBQ, tutup sofa lan tutup mobil, hammock, tenda, tas turu lan liya-liyane, kita ora mung nyedhiyakake layanan sing ora ana ing rak. , nanging uga nyedhiyakake layanan khusus.Kanggo layanan off-the-beting, bisa ketemu sampeyan kabutuhan tuku cepet.Kanggo layanan selaras, kita utamané miturut syarat pelanggan kanggo gawé saka materi kanggo ukuran kanggo packaging kanggo logo, bisa ketemu dikarepake khusus pelanggan.Kain populer: oxford, poliester, kain PE / PVC / PP, kain non-woven, macem-macem kain kanggo dipilih pelanggan.Bahan mentah berkualitas tinggi kanthi laporan SGS lan REACH cocog kanggo adol grosir, toko eceran, surat online lan supermarket.Kangge, departemen desain kita bisa ngrancang model anyar miturut gaya fashion;departemen pengawasan kualitas ngawasi saben link produksi, saka bahan mentahan kanggo nglereni kanggo jahitan kanggo packaging, studio kita bisa nyedhiyani layanan shooting produk kanggo bakul online.Lan 80% karyawan kita kerja ing pabrik kita luwih saka 6 taun, iki ngidini kita nyedhiyani pelanggan produk kualitas dhuwur lan layanan macem.

Sawise kerja sibuk, kita kudu adus ing srengenge lan pindhah menyang alam.Pracaya produk ruangan kita bisa menehi pengalaman sing apik.

Fokus kanthi ati-ati kanggo nglayani kabutuhan khusus saben pelanggan lan menehi kepuasan total, supaya bisa tuwuh lan nggawe nilai kanggo kabeh mitra.Mangga teka menyang pabrik kita utawa hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap.We look nerusake kanggo nyediakke sampeyan ing mangsa cedhak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • +86 15700091366