Tutup payung

Katrangan singkat:

Tutup payung digawe saka oxford 210D kanthi lapisan PU nuduhake luh, cuaca lan tahan banyu sing unggul.Nglindhungi payung sampeyan kanthi lengkap saka rusak dening udan, salju, lan sinar UV sing mbebayani. Cocog kanggo payung pasar kanthi diameter 7-11 kaki. Ukuran: 74.8″(Dhuwur)x11.8″(Ndhuwur)x19.6″(Ngisor).


Detail Produk

Tag produk

Parameter produk

jeneng produk Tutup payung
Bahan 210D, 420D, 300D, 600D Oxford/PE/PVC/Polyester/Kain non-woven
Ukuran Miturut ukuran kanggo adat, ukuran standar: 190x30x50cm
warna Werna populer yaiku ireng, beige, kopi, perak utawa warna khusus
Logo Screen printing, digital printing, utawa custom printing
Kemasan Tas panyimpenan, tas OPP karo kertu werna menyang karton kertas, utawa kothak warni
Wektu sampel 5-7 dina
wektu pangiriman Miturut jumlah produksi massal.udakara 20 dina
MOQ 50 PCS
Ukuran karton 48x40x32 cm
Bobot 0,3-3,2 kg
Rega US$3-US$12.9

Bahan awet
Tutup payung digawe saka oxford 210D kanthi lapisan PU nuduhake luh, cuaca lan tahan banyu sing unggul.Nglindhungi payung sampeyan kanthi lengkap saka rusak dening udan, salju, lan sinar UV sing mbebayani. Cocog kanggo payung pasar kanthi diameter 7-11 kaki. Ukuran: 74.8″(Dhuwur)x11.8″(Ndhuwur)x19.6″(Ngisor).

Tutup payungkaro Pole Teleskopik
Dilengkapi kutub teleskopik sing ngidini sampeyan nginstal tutup payung tanpa tangga.Sampeyan bisa nggunakake rod kanggo nyelehake tutup payung ing payung ngadeg lan ngrampungake instalasi.

Anti banyu lan tahan UV
Kain Oxford anti banyu sing kuat, dilapisi PU, ambegan, entheng, sanajan ing lingkungan sing atos, tutup payung ruangan ora bakal nyusut, luntur utawa cacat, mesthekake yen Parasol sampeyan ora mung garing nanging uga resik.

Gampang kanggo ngresiki lan Panyimpenan
Penutupan ritsleting sisih tahan karat kanthi kualitas dhuwur supaya gampang mbukak lan nutup;Sampeyan bisa ngilangke nganggo kain lembab lan supaya garing.Ora ngganggu sampeyan, banjur menehi wektu luwih akeh kanggo nikmati urip.Kanggo ngresiki, mung selang nganggo banyu banjur garing ing srengenge kanggo nggunakake sabanjure.Lan tas panyimpenan sing dilengkapi kanggo panyimpenan sing gampang.

Gampang Akses Zipper
Cukup unfasten sisih Gamelan zipper anti banyu kanggo sijine ing pangayoman payung (tali ditempelake ing sirah zipper gampang kanggo nginstal lan mbusak).Desain pinter saka gesper mbenakake ngisor lan tali hem elastis mesthekake yen meh ora ana sing bisa nembus lan ngrusak peralatan sing penting sanajan ing kahanan berangin!

Garansi 5 taun
Price-friendly budget.Kanggo kabeh pitakonan babagan tutup payung Patio, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita bakal nggawe sampeyan wareg.

Sawise Sales
Yen sampeyan ora rampung wareg karo produk kita, please aran gratis hubungi kita.Kita bakal menehi panggantos utawa mbalekaken lengkap.

Umbrella cover Umbrella cover Umbrella cover Umbrella cover

bengkel

Founded in 2010. We located in a port city- Ningbo, Zhejiang Province, karo akses transportasi trep.Kanthi pengalaman 10 taun ing manufaktur lan ngrancang kabeh jinis produk ruangan, kayata tutup furnitur teras, tutup panggangan BBQ, tutup sofa lan tutup mobil, hammock, tenda, tas turu lan liya-liyane, kita ora mung nyedhiyakake layanan sing ora ana ing rak. , nanging uga nyedhiyakake layanan khusus.Kanggo layanan off-the-beting, bisa ketemu sampeyan kabutuhan tuku cepet.Kanggo layanan selaras, kita utamané miturut syarat pelanggan kanggo gawé saka materi kanggo ukuran kanggo packaging kanggo logo, bisa ketemu dikarepake khusus pelanggan.Kain populer: oxford, poliester, kain PE / PVC / PP, kain non-woven, macem-macem kain kanggo dipilih pelanggan.Bahan mentah berkualitas tinggi kanthi laporan SGS lan REACH cocog kanggo adol grosir, toko eceran, surat online lan supermarket.Kangge, departemen desain kita bisa ngrancang model anyar miturut gaya fashion;departemen pengawasan kualitas ngawasi saben link produksi, saka bahan mentahan kanggo nglereni kanggo jahitan kanggo packaging, studio kita bisa nyedhiyani layanan shooting produk kanggo bakul online.Lan 80% karyawan kita kerja ing pabrik kita luwih saka 6 taun, iki ngidini kita nyedhiyani pelanggan produk kualitas dhuwur lan layanan macem.

Sawise kerja sibuk, kita kudu adus ing srengenge lan pindhah menyang alam.Pracaya produk ruangan kita bisa menehi pengalaman sing apik.

Fokus kanthi ati-ati kanggo nglayani kabutuhan khusus saben pelanggan lan menehi kepuasan total, supaya bisa tuwuh lan nggawe nilai kanggo kabeh mitra.Mangga teka menyang pabrik kita utawa hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap.We look nerusake kanggo nyediakke sampeyan ing mangsa cedhak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • +86 15700091366